• 100% satysfakcji gwarantowane
  • Zawsze niskie ceny
  • Profesjonalna pomoc specjalistów
www.mybike24.pl
Potrzebujesz pomocy z zamówieniem?
664 02 01 01
sklep@mybike24.pl
DZIŚ BOK JEST NIECZYNNY. ZAPRASZAMY OD PONIEDZIAŁKU.
www.mybike24.pl

Polityka prywatności

Warunki korzystania z serwisu

Korzystając ze sklepu internetowego www.MYBIKE24.pl akceptujecie Państwo poniższe zasady Polityki Prywatności. Jeżeli nie zgadzacie się Państwo z którymś z punktów Polityki Prywatności prosimy o niekorzystanie z serwisu firmy MYBIKE24.PL

Dane osobowe

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez firmę MYBIKE24 z siedzibą w Sochaczewie przy ul. 15 sierpnia 17. W czasie korzystania z serwisów należących do MYBIKE24.PL możecie Państwo zostać poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane osobowe klientów będą przetwarzane przez sklep MYBIKE24.PL z zachowaniem wymogów bezpieczeństwa określonych w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Każdy z klientów ma prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania, żądania o zaprzestanie ich przetwarzania, co należy zgłosić do siedziby firmy. Powierzone nam dane osobowe, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą:

  • w celu realizacji umowy i wysłania zamówienia
  • jeżeli wyrazicie Państwo na to zgodę w celu przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych przez MYBIKE24.PL

 

Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Dane, o które będziecie Państwo poproszeni, to w większości przypadków imię i kontaktowy adres e-mail lub numer telefonu kontaktowego. W przypadku formularzy zamówień będziecie Państwo proszeni o podanie pełnych danych osobowych: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły, w tym realizacji zamówienia. Nie sprzedajemy, nie udostępniamy, nie przekazujemy ani w sposób zamierzony nie ujawniamy żadnych dotyczących Państwa Danych Osobowych Informacje dotyczące Użytkownika mogą być przekazywane wyłącznie uprawnionym organom publicznym oraz w przypadku niezapłacenia należności MYBIKE24.PL, podmiotom prowadzącym w jego imieniu postępowanie związane z dochodzeniem należności.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do MYBIKE24.PL wymaga zaznaczenia tego faktu w formularzu rejestracji oraz podania swojego adresu e-mail. Zaznaczenia pola prenumeraty newslettera nie jest obowiązkowe. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez MYBIKE24.PL wymaga podania w odpowiednim formularzu dokładnych i prawdziwych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone. Informacje uzyskane w ten sposób wykorzystywane są w celu prawidłowej realizacji zamówień. MYBIKE24.PL nie przekazuje tych danych stronom trzecim. Dane są zabezpieczone w naszej bazie, Każdy z klientów ma prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania, żądania o zaprzestanie ich przetwarzania, co należy zgłosić do siedziby firmy. W formularzu zamówienia prosimy Państwa o podanie poniższych danych:

  1. imienia i nazwiska oraz pełnego adresu
  2. adresu e-mail
  3. numeru telefonu
  4. loginu i hasła

 

Wszystkie te dane będą wykorzystywane w celu potwierdzenia zamówienia, wysłania produktów oraz kontaktowania się w celu realizacji zamówienia. Dla własnego bezpieczeństwa proszę pamiętać, aby po zakończonej sesji wylogować się ze strony. W tym celu należy kliknąć przycisk "Wyloguj" widoczny w prawym górnym rogu. Samo wyłączenie okna przeglądarki nie jest równoznaczne z zakończeniem dokonanej operacji.

Niezapowiedziane wiadomości i newslettery

MYBIKE24.PL zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, innych materiałów związanych z MYBIKE24.PL są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. MYBIKE24.PL nie ma możliwości zabezpieczyć tych danych, dlatego nie podlegają one ochronie.

Cookies (ciasteczka)

Niektóre obszary serwisów należących do MYBIKE24.PL mogą wykorzystywać cookie (zwane także „ciasteczkiem”), czyli niewielki plik z informacją wysyłane przez serwer firmy MYBIKE24.PL na komputer użytkownika. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Korzystanie z technik „cookies” nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych i adresowych użytkownika ani żadnych informacji poufnych z jego komputera. „Cookie” pozwala określić profil informacji, jakimi użytkownik MYBIKE24.PL jest zainteresowany, co pozwala nam dostosować nasze strony do Państwa indywidualnych preferencji oraz oszczędzić czas przy okazji Państwa kolejnych odwiedzin. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku. Większość przeglądarek internetowych umożliwia ustawienie komunikatu ostrzegającego o wysłaniu cookies lub całkowite zablokowanie cookies. Dane pozyskane w przypadku analizy logów serwera (adres IP, domena) wykorzystywane są jedynie w celach prowadzenia statystyk oglądalności strony MYBIKE24.PL oraz do administracji serwerem firmy MYBIKE24.PL

Strony zewnętrzne

Polityka prywatności stron zewnętrznych, do których odnośniki znajdują się na stronie MYBIKE24.PL jest regulowana osobnymi postanowieniami.

Państwa akceptacja naszej Polityki Prywatności

Korzystając z naszych stron internetowych dają Państwo do zrozumienia, że akceptują Państwo warunki naszej obowiązującej Polityki Prywatności opisanej na naszych stronach www oraz postanowienia zawarte w Regulaminie korzystania ze strony. Jeśli nie akceptują Państwo niniejszej Polityki lub Regulaminu korzystania ze strony, prosimy o nie korzystanie z naszych stron internetowych lub nie przekazywanie nam jakichkolwiek Danych Osobowych.

Zmiany w naszej Polityce Prywatności

W przypadku zmian w naszej polityce prywatności informacje na temat zmian zostaną niezwłocznie opublikowane na tej stronie. Zachęcamy do okresowego odwiedzania tej strony w celu zapoznania się z informacjami na temat naszej obowiązującej polityki prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

MYBIKE24.PL oferuje szeroki zakres sprzętu i akcesorii sportowych, możliwie dokładnie i wyczerpująco przedstawiając wszelkie dane na temat danego produktu. Opinie wyrażone przez społeczność w komentarzach i na forum lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią MYBIKE24.PL.

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących polityki prywatności, prosimy o kontakt z administratorem serwisu: e-mail: admin@MYBIKE24.pl

Newsletter:
Najnowsze informacje, rabaty, promocje, wyprzedaże!
Zapisz się ZA DARMO:

Bikeland on Facebook Bikeland on Youtube
Webdesign & Engine: Frankom.pl
Serwis wymaga włączonej obsługi cookies. Więcej informacji w polityce prywatności.
BIKELAND SP. Z O.O. SP.K. LUBIEJEW 31A, 96-500 SOCHACZEW